SZOLGÁLTATÁSOK

Weboldaltervezés

120 000 Ft-tól!

WordPress alapú modern és mobilbarát weboldalak, könnyen kezelhető admin felülettel. 

Weboldaltervezés + szolgáltatások

A weboldalra, átadás után 12 hónapos garanciát vállalok.  Ha ez idő alatt bármilyen üzemeltetési, vizuális vagy tartalmi hibát észlelsz kijavítom. ​Az oldal karbantartása külön szolgáltatás és megbeszélés kérdése.

Az igényfelmérő kitöltése után, 30 perces kötelezettségmentes, díjtalan konzultáció keretében megismerhetjük egymást, és kifejtheted bővebben az elképzeléseidet!

Minden weboldalt mobil és tabletbarát verzióban adok át. Ezen felül, külön szolgáltatás keretében a főoldalt és az egyes aloldalakat a megfelelő kulcskifejezésekre kereső optimalizálom. (ONE site SEO)

Igény esetén a weboldaltervezés kiegészíthető más szolgáltatásokkal. Pl. logótervezés, arculattervezés, grafikai anyagok tervezése.

Átadáskor átnyújtok neked egy pdf formátumú weboldalkezelési kisokost, ami segítséget nyújt eligazodni a weboldalad admin felületén, és a bővítmények használatában.

A fizetős bővítmények használata elkerülhetetlen egy profi weboldal felépítésénél. Ugyanakkor jelenleg nagyon jó ár-érték arányban lévő ajánlatok érhetők el az ügyfelek részére, így nem kell lemondani a minőségről és a plusz funkciókról. 

Weboldaltervezés menete

Arculattervezés

Az arculattervezés során olyan elemek kerülnek kidolgozásra, mint a logó, tipográfia, színpaletta, és a különböző grafikai elemek. 

Az arculattervezés folyamata

Töltsd ki az árajánlatkérő űrlapot, hogy lássam milyen munkával van dolgom. Az űrlap kitöltése után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és küldök egy árajánlatot. 

Ha elfogadod az árajánlatot megejtjük az első konzultációt. Beszélünk az igényeidről, az elképzeléseidről és a tevékenységedről. Kérdezhetsz

Elkészítek néhány hangulatábrát a megbeszéltek alapján, és kiválasztod melyik tükrözi a legjobban a jövőbeli vállalkozásod arculatának megjelenését. 

Attól függően, hogy mi volt  a megrendelés különböző mennyiségben elküldöm az első változatokat, amiket leszűkítünk, hogy tovább tudjon haladni a munka. Mik lehetnek ezek a megrendelések? (pl. logó, névjegykártya, plakát, weboldal, egyedi grafika…stb. vagy ezek összessége) 

Ebben a körben kiválasztjuk azt a kreatívot, grafikai anyagot, ami a végleges lesz. Ezt finomítom tovább.

A kért módosításokkal elküldöm az anyagot. Amennyiben van még rajta változtatni való még alakítok rajta és véglegesítem.

Utoljára együtt végig nézzük az arculatod összes anyagát. Ha rendben vannak átadom az arculati elemeket különböző formátumokban.

Grafikai anyagok

Nyomtatott grafikai anyagok és online kreatívok készítése környezetbarát szemléletmóddal. 

Mit értek a környezetbarát szemléletmód alatt?

Nyomtatott grafikai anyagok és online kreatívok készítése környezetbarát szemléletmóddal. 

Kapcsolat

Kérj ÁRAJÁNLATOT!

Elérhetőségek:

Email: info@kbgrafika.hu

Telefonszám: + 36 (70) 666 0957

KBGRAFIKA.hu

Weboldalkészítés | Arculattervezés |

Grafikai anyagok | SEO | Tartalomgyártás

kapcsolat

© 2024 KB Grafika Minden jog fenntartva.