BLOG

Legutóbbi bejegyzések

Weboldalindítás – útmutató a kezdetekhez!

Szeretnél egy saját weboldalt, de nem tudod hogyan kezdj neki az elindításának? Kivitelezés előtt az első és legfontosabb a tervezési folyamat, ezért ebben a cikkben most erről olvashatsz.

Mi tette naggyá a nagyvállalatok logóit?

A jó logó mögött, mindig áll egy erős márka. Egy márka arculatának pedig kétségkívül a logó az egyik központi eleme. Vajon hogyan lett a legnagyobb cégek logója a világ minden táján ismert?

Legutóbbi bejegyzések

Büszke vagyok rá, hogy a munkám során inspiráló embereket és történeteket ismerhetek meg, és jószívvel osztom meg a munkájukat, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetük és a küldetésük.

Ismerd meg te is őket!

Recreativity - kreatív újrahasznosítás

Barka a Recreativity Social Enterprise alapítója és csapata nem formális képzéseket, csapatépítőket és Erasmus programokat szervez a fenntarthatóság jegyében. A kreatív újrahasznosítás módszerét alkalmazva fejlesztik azon készségeket, amik hozzásegítenek minket a környezettudatos és fenntartható életmód folytatásához.

Cimbi.net - Molinóból táska

Molinó, épületháló, zászlóanyag. Ezek mind-mind olyan reklámfelületek, amik a legrosszabb esetekben a szemétben végzik és szennyezik a környezetet. A Cimbi.net csapata erre a problémára kereste a megoldást, amikor megálmodta a molinó újrahasznosítást. Ha a cégedben felhalmozódtak a molinók és nem szeretnéd őket kidobni, keresd fel a csapatot és újrahasznosítják nektek az anyagokat, illetve ti is megtehetitek ezt egy csapatépítő keretén belül. 

Arculattervezési kisokos

Minden egy helyen! Logó trendek, színek és jelentéseik, nyomdai anyagok, nyomdai technikák, alternatív megoldások.

Kérdésed, észrevételed van?

KBGRAFIKA.hu

Weboldalkészítés | Arculattervezés |

Grafikai anyagok | SEO | Tartalomgyártás

kapcsolat